Hoe werkt het ?


U bestelt de update in onze webwinkel. Na betaling ontvangt u een bevestiging en de volgende dag een envelop en waarin u de Android box of Raspberry doet. Deze envelop hebben wij al gefrankeerd.

Vul op bijgevoegd formulier uw adresgegevens in en doe deze samen met de box in de retourenvelop en plak deze dicht. U geeft deze af bij het postkantoor en u ontvangt dan een track & trace code, zodat u weet wanneer de box bij ons is aankomt.

Onze technische dienst gaat gelijk met uw box aan de slag en proberen binnen 24 uur wordt de box weer te retourneren, waar u ook weer een track & trace code van krijgt.  

Kan elke box geüpdatet?

Oudere boxen waar nog Android 4.2.2. Android op staat zijn meestal niet meer de moeite waard en daar is ook bijna geen firmware meer voor. Wel kunnen daar eventueel andere apps op .

Voor de meeste boxen ook voor de nieuwste is er wel firmware beschikbaar.

Lukt het ons niet om er nieuwe firmware of apps op te zetten of is de box simpelweg te oud of kapot bij ontvangst, dan krijgt u van ons een mailtje. Oude Boxen zijn o.a MXQ, TopBox, Streambox Pro, Minix H8 deze zijn niet meer te updaten.

Niet meer te updaten, oud of kapot wat nu?

U krijgt dan 15 euro tegoed voor aankoop van een andere Android Mediabox of Software.

Wilt u het zeker weten neem dan even contact met ons op.  

Wat is firmware? 

Dat is de besturingssoftware voor uw box gebaseerd op Android. Meestal kunnen wij deze upgraden naar een nieuwere of verbeterde versie.

Veilig betalen via iDEAL of Tikkie.