Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Digitale producten.

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en bestellingen van (digitale) producten die te koop worden aangeboden op www.android-update.nl.

Gebruik maken van een aanbieding of het plaatsen van een bestelling via de Shop van Android Update Store houdt in dat u deze algemene verkoopvoorwaarden aanvaardt. 


1.Aanbiedingen, prijzen en betalingen.
1.1 De vermelde prijzen voor de aangeboden producten en diensten zijn in euro’s en inclusief 21% BTW.

1.3 De betaling van de aangeboden digitale producten op www.android-update.nl geschiedt online en via de aangeboden betaalmethodes. Het digitale product wordt na de succesvolle betaling geconfigureerd op de Android media box van de klant.  

1.4 Met de plaatsing van een bestelling en de betaling van een digitaal product gaat de koper een definitieve koopovereenkomst aan met Android Update Store. De voorwaarden van deze overeenkomst zijn op Android Update Store beschikbaar voordat en op het moment dat u een product bestelt. Tijdens het bestelproces dient u deze voorwaarden ook te accepteren.

2. Aansprakelijkheid en verantwoordelijkheid.


2.1 Android Update Store is niet aansprakelijk voor schade die kan voortvloeien uit het gebruik en configuratie van de betreffende producten. Lees daarom altijd onze handleiding voordat u iets anders installeert.

2.2 Correspondentie en/of levering vindt plaats via email en internet. U bent zelf verantwoordelijk voor het verstrekken van het juiste(email)adres aan Android Update Store. Daarnaast bent u ook verantwoordelijk voor het juist instellen van uw Android box en eventueel aanwezige programma’s zoals firewalls, spamfilters en virusscanners, zodat aan u verstuurde berichten en digitale producten kunnen worden ontvangen.

3. Copyright.

3.1 Het is niet toegestaan om “afgeleide werken” te maken door de downloads te modificeren en vervolgens te verspreiden of te exploiteren.

4. Bestelling annuleren.


4.1 Op digitale en andere producten van Android Update Store geldt geen recht van retour. Annuleren van reeds uitgevoerde en geleverde bestelling is om deze reden niet mogelijk.

5. Herroepingsrecht.

5.1   Door akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden ziet u af van het herroepingsrecht.

6. Diversen.

6.1 Indien één of meer van de bepalingen van deze Voorwaarden in strijd is met enig toepasselijk recht, zal de betreffende bepaling komen te vervallen en zal deze worden vervangen door een door Android Update Store vast te stellen nieuwe vergelijkbare bepaling.

6.2 Op deze voorwaarden is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

6.3 Alle geschillen tussen partijen zullen bij uitsluiting worden voorgelegd aan een daartoe bevoegde rechter in Nederland.

Voor vragen kunt u via email of telefonisch contact met ons opnemen:

Android Update Store | info@android-update.nl